Reneszánsz Ruhák Webáruháza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Rólunk írták, cikkek Egy okos céda Bikalon - interaktív színházi terápia

Egy okos céda Bikalon - interaktív színházi terápia

E-mail Nyomtatás PDF

Egy okos céda Bikalon - interaktív színházi terápia

Egy okos céda Bikalon - interaktív színházi terápia


Létezik egy fura program Magyarországon, mely egyesíti magában a magas szintű szórakoztatást és úgymond, a szexuálterápiát. Mindez Bikalon a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtokon történik. A színház katartikus élménye és az emberi megszólítás, érintés felszabadító ereje ötvöződik e jelenetekben – az előadóművész, Ágens.

Pályájának új fejezetét gazdasági és egzisztenciális szükség szülte, ám egy vidéki vállalkozásból hamarosan valami más bontakozott ki. Ágens mindent elsöprő művészi energiái, emberi kvalitásai és kreativitása a maga képére formálták a feladatot, és az alkalmazottakból színészeket, a szórakoztató fogyasztói hétvégéből igazi emberi tapasztalást, élményt varázsoltak.

Ágens tehát ezen az új színtéren, a programszolgáltató, szórakoztató alkalmazott színészi foglalkozásból tehetségével különös művészetet kreált. Ebben személyes, úgymond terápiás, szuggesztív erejével szolgálja a nézők-résztvevők a személyiségfejlődését, oldódását, magunkra találását, s teszi mindezt egy interaktív, élvezetes előadás keretében; megszólítva a résztvevőket, kicsalogatva őket előítéleteik, szégyenlősségük, gátlásaik csigaházából.

A teljes cikk itt olvasható!

Módosítás dátuma: 2014. január 21. kedd, 09:12  

Termék ajánló | frissítés

1018
1018
1047
1047
1013
1013
1036
1036
1012
1012
1003
1003Belépés / regisztráció


Kosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.