Reneszánsz Ruhák Webáruháza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Rólunk írták, cikkek Nők Lapja Café interjú

Nők Lapja Café interjú

E-mail Nyomtatás PDF
Különös előadásai a zsigerekig hatolnak. Nem fél megmutatni magát, sem a testét, sem a lelkét. Másfél éve csend lett körülötte, hogy aztán egy különös, szexualitással teli előadássorozattal bukkanjon fel, melyről már orvosi szaklapok értekeznek, a műsort terápiának nevezve. Művésznevének jelentése: közvetítő – és valóban, művészetével, lényével világok között közlekedik Ágens.

Hogy kerültél Bikalra, az Élményparkba?

„Ha eltalálom valakinek az érzékeny pontját, ott komoly dráma van”A támogatási rendszer megváltozása miatt egyre nehezebben tudtam fenntartani a társulatomat. Muszáj volt megoldanom, hogy legyen folyamatos munkám, de az ne essen távol attól, ami én vagyok. Így megpályáztam egy állást az Élményparkban. Színésznek jöttem, aztán pár hónap múlva már rendeztem is.

A Kurtizánképző tulajdonképpen előadás vagy terápia?

Alapvetően egy stand up comedy. Mindig is érdekelt a női szexualitás, és főleg az a mélyen hordott görcs, ami időnként együtt jár vele. Hosszú beszélgetéseket folytattam a barátnőimmel, és megdöbbentett, hogy mennyien nem ismerik a saját testüket és azt, hogy mire vágynának. Sok nő nem mer kapcsolatot teremteni, igazodik, alkalmazkodik, úgynevezett vezetett nexust alakít ki. Az előadás alatt viszont a nők felszabadultan nevethetnek magukon és a férfiakon – nem a kárukra, hanem rajtuk –, ám a felismerés balhéját én viszem el a szerepem segítségével – ami egy kurtizáné. Nyilván minden pillanatban „visszalökdösöm rájuk” a történetet, s jönnek az önreflexív történetek. Az első ámuló tíz perc után felszabadul a légkör, és az előadásból egy közös játék, afféle terápia lesz. A végére cinkos lelki közelségbe kerülünk, és ők is egymással. Sokan életük egyik legjobb élményének nevezik az előadást.

A teljes cikk itt olvasható:

http://www.nlcafe.hu/ezvan/20140117/agens-interju/

Módosítás dátuma: 2014. január 21. kedd, 09:05  

Termék ajánló | frissítés

1037
1037
1040
1040
1028
1028
1066
1066
1027
1027
1054
1054Belépés / regisztráció


Kosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.